Μείωση των τιμών στα ξενοδοχεία προανήγγειλε ο Γ.Φωκάς

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2004 15:37

Μείωση των τιμών στα ξενοδοχεία θα προτείνει ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς ένα στα έξι δωμάτια των ξενοδοχείων του νομού Αττικής είναι αδιάθετο.

Ο κ. Φωκάς που συμμετείχε στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Ανάπτυξης με άλλους 22 φορείς της αγοράς ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί μείωση τιμών έως και 35% σε καφέ, νερό και μπύρα που διατίθενται στα ξενοδοχεία.

«Είμαστε όλοι σύμμαχοι. Το μέτωπο της ολυμπιακής συνεργασίας είναι πραγματικότητα», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας.

Όπως επεσήμανε ο υπουργός, κυβέρνηση και αγορά από κοινού συστήνουν ένα συντονιστικό όργανο, το οποίο θα αναλάβει την επίλυση των όποιων διαφορών και προβλημάτων προκύψουν μεταξύ των καταναλωτών και της αγοράς, στο διάστημα που θα διαρκέσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ο κ. Σιούφας προσέθεσε ότι η σημερινή συμφωνία με την επιχειρηματική κοινότητα αποτελεί κατάκτηση για την ομαλή λειτουργία της αγοράς, ενώ από την πλευρά του ο υφυπουργός Γ.Παπαθανασίου εκτίμησε την εικόνα της αγοράς ως εξαιρετική και σημείωσε ότι όσοι εκτιμούν το αντίθετο θα διαψευσθούν παταγωδώς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα