Epsilon Net: Συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Supervisor

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 16:16
UPD:16:29

Τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Supervisor A.E. προανήγγειλε η Epsilon Net Α.Ε., στο πλαίσιο ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου που αφορά τη στρατηγική ανάπτυξής της στην αγορά πληροφορικής.

Οι όροι και οι λεπτομέρειες της μεταξύ τους συνεργασίας θα καθοριστούν το προσεχές χρονικό διάστημα από τα καταστατικά όργανα των δύο εταιρειών.

H Epsilon Net δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training). Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008 και απασχολεί πάνω από 250 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ εξυπηρετεί πάνω από 20.000 πελάτες.

H Supervisor έχει έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται από το 1988 στην πώληση και υποστήριξη λύσεων πληροφορικής για επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Παράλληλα, συμμετέχει σε ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα στον τομέα των εφαρμογών διαδικτύου αλλά και εμπορικών εφαρμογών για κάθετες αγορές. Η εταιρεία έχει πάνω από 2.500 πελάτες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα