Τράπεζα Κύπρου: Στη νέα γενιά στελεχών οι εκτελεστικές αρμοδιότητες

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2004 17:04

Αλλαγές στην διοικητική δομή του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου αποφάσισε το δ.σ., προκειμένου ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος να μην ασκούν πλέον εκτελεστικά καθήκοντα.

Δημιουργήθηκε θέση ανώτατου εκτελεστικού διευθυντή Συγκροτήματος (Group Chief Executive Officer) την οποία θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής Συγκροτήματος-Τράπεζας Κύπρου Ελλάδος, Ανδρέας Ηλιάδης, με αναπληρωτή ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή τον κ. Χαρίλαο Σταυράκη.

Οι κ.κ. Ανδρέας Ηλιάδης, Χαρίλαος Σταυράκης και Γιάννης Κυπρής (διορίσθηκε πρώτος γενικός διευθυντής) θα συναποτελούν την Ανώτατη Εκτελεστική Επιτροπή Συγκροτήματος, που θα αναλάβει καθήκοντα από 1/1/2005.

Ο πρόεδρος του Συγκροτήματος Σ. Τριανταφυλλίδης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ασκεί μη εκτελεστικά καθήκοντα και θα αναπληρώνεται από τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Ρολόγη. Οι κ.κ. Χρ. Παντζαρής (διοικητής της τράπεζας) και Ε. Ξενοφώντος (πρώτος γενικός διευθυντής Συγκροτήματος) θα παραμείνουν μέλη του δ.σ., καθώς και πρόεδροι ή μέλη δ.σ. σε θυγατρικές του Συγκροτήματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα