Cardico: Συνεχίζονται οι συζητήσεις τραπεζών - επενδυτών

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 11:00
UPD:11:01

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και των επενδυτών, για την υπογραφή των κειμένων της συμφωνίας η οποία αναμένεται πολύ σύντομα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Cardico.

Η εταιρεία διευκρινίζει πως ο λόγος που δεν δημοσιεύτηκε η εξαμηνιαία πρόοδος τον Νοέμβριο του 2013, οφείλεται στη μη έγκαιρη ενημέρωση της εταιρείας περί της προόδου των διαπραγματεύσεων.

Υπενθυμίζεται πως μετά από τις διερευνητικές συζητήσεις στο τέλος Μαΐου του 2013, υπεβλήθη από επενδυτές πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχουν οι πιστώτριες τράπεζες, καθώς και του συνολικού χρέους της εταιρείας προς αυτές.

Σκοπός των επενδυτών είναι μετά την αποδοχή της πρότασης από τις πιστώτριες τράπεζες, η ρύθμιση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών και η παροχή της αναγκαίας χρηματοδότησης για την επαναλειτουργία της.

Τον Δεκέμβριο του 2013 έγινε δεκτή η επενδυτική πρόταση από τις πιστώτριες τράπεζες. Έκτοτε και μέχρι σήμερα διεξάγονται συζητήσεις μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και των επενδυτών για την υπογραφή των κειμένων της συμφωνίας και αναμένεται πολύ σύντομα η υπογραφή τους, αναφέρει η Cardico.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα