Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2004 11:37

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ. Οι σχετικές αποφάσεις, όσον αφορά τους ειδικότερους όρους της αύξησης, πρόκειται να ληφθούν στο πλαίσιο της επικείμενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, στις 10 Αυγούστου 2004.

Επισημαίνεται ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ θα συντελέσει στην περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής επάρκειας και των εποπτικών κεφαλαίων της εταιρείας. Σημειώνεται ότι η εν λόγω αύξηση ακολουθεί την πρόσφατη ανέλιξη των ιδίων κεφαλαίων της εταιρείας κατά 50,64 εκατ. ευρώ, μέσω της αναπροσαρμογής της αξίας των ακινήτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3229/2004.

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας αναμένεται να εγκριθεί από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές στα μέσα Νοεμβρίου του 2004, με απώτερο στόχο η ολοκλήρωση της να έχει επιτευχθεί έως τα τέλη της τρέχουσας χρήσης.

Όπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα εισπραχθέντα ασφάλιστρα της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ. Ήδη κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους η αύξηση των εισπραχθέντων ασφαλίστρων αγγίζει τα επίπεδα του 11%, συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα