Ελεγχόμενη άνοδος στα αμερικανικά παράγωγα

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 14:14
UPD:14:18
EPA/JUSTIN LANE
Εν αναμονή των στοιχείων από την αγορά εργασίας βρίσκονται τα αμερικανικά παράγωγα, τα οποία και αναζητούν τον νέο καταλύτη που θα τους δείξει το δρόμο μετά και την κατάκτηση των νέων ιστορικών υψηλών χτες. 
 
Ειδικότερα, στις 14:13, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 κινούνται με κέρδη του 0,1% στις 1.940,8 μονάδες, ενώ κατά 35 μονάδες ενισχύονται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones στις 16.853 μονάδες.
 
Στο ταμπλό, η T- Mobile συνεχίζει να απασχολεί την αγορά και σήμερα, καταγράφοντας κέρδη 1,4%, μετά την φημολογία ότι ο διευθύνων σύμβουλος John Legere πιθανόν να παραμείνει επικεφαλής του σχήματος, ακόμη και μετά την ενδεχόμενη εξαγορά της εταιρείας από την Sprint. 
 
Στον αντίποδα, η Bank of America υποχωρεί κατά 1%, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με το αμερικανικό Δημόσιο ώστε να καταβάλει τουλάχιστον 5 δισ. δολάρια, προκειμένου να διευθετήσει αστικές αγωγές εναντίον της από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Πολιτείες των ΗΠΑ που αφορούν τους χειρισμούς της με προβληματικά στεγαστικά δάνεια. 


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα