Συνάντηση Γ. Στουρνάρα με τον επικεφαλής της Fairfax

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 10:50
UPD:11:15
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Συνάντηση με τον Πρεμ Γουάτσα, ιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings θα έχει σήμερα, στις 15:30, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.Θα ακολουθήσουν δηλώσεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Γουάτσα συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν», τον ενημέρωσε για τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και για τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος. Η κατ' ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Fairfax εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων.

Όπως ανέφεραν κύκλοι του Μαξίμου, η παρουσία του κ. Γουάτσα στην Αθήνα αποτελεί απόδειξη της αύξησης του ξένου ενδιαφέροντος για επενδύσεις στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι η Fairfax είναι ένας από τους επενδυτές του σχήματος που συμμετείχε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Eurobank, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Eurobank Properties, συμμετέχει στη Μυτιληναίος, ενώ προ εβδομάδων απέκτησε και την Praktiker Hellas.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα