Αυξημένα κατά 60,8% τα κέρδη της Βάρδας ΑΕΒΕΕ

Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2004 12:38

Σε 1.439 χιλ. ευρώ ανήλθαν στο πρώτο εξάμηνο του 2004 τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας Βάρδας ΑΕΒΕΕ αυξημένα κατά 60,8% έναντι του αντίστοιχου περυσινού χρονικού διαστήματος, όταν αυτά είχαν διαμορφωθεί στα 895 χιλ. ευρώ.

Οι πωλήσεις της εταιρείας έφθασαν τα 18,6 εκ. ευρώ έναντι 15,6 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 3,0 εκ. ευρώ η 19,5%.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η αύξηση των πωλήσεων και των προ φόρων κερδών του τριμήνου επιβεβαιώνει εκ νέου την πρόβλεψη της εταιρείας για την απόδοση του επενδυτικού της προγράμματος το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση της επένδυσης των εσόδων από την δημόσια εγγραφή στην δημιουργία νέων καταστημάτων.

Η εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στις διεθνείς αγορές με στόχο την εξεύρεση νέων brands για ανάπτυξη τους στην ελληνική αγορά μέσω ανάπτυξης δικτύου λιανικών και χονδρικών πωλήσεων.

Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας προσετέθησαν νέα brands όπως η συλλογή της C.Klein, Trussardi, P.Hadley, Goose & Gander, BD Bagies, Yanuk jeans, American Retro.

Η Βάρδας διερευνά τη δυνατότητα λειτουργίας και νέων καταστημάτων με το brand "VARDAS 1939" από την BCBG MaxAzria σε αγορές εντός και εκτός Ελλάδος με στόχο την αύξηση του δικτύου πωλήσεων και των μεριδίων της στην αγορά πολυτελούς ανδρικής και γυναικείας ένδυσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα