Οριακά υψηλότερα κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 14:36
UPD:14:48
EPA/JUSTIN LANE

Ελαφρώς ανοδικά κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, με την αγορά να επηρεάζεται θετικά από την μεγαλύτερη του αναμενομένου αύξηση του δείκτη μεταποίησης στην Κίνα, ενώ αναμένει και τα στοιχεία από την αγορά εργασίας και τη μεταποίηση της αμερικανικής οικονομίας.

Ειδικότερα, στις 14:31, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 κινούνται με κέρδη μόλις 0,01% στις 1.885 μονάδες, ενώ κατά 17 μονάδες ενισχύονται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones στις 16.517 μονάδες.

Σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των Best Buy (-4,10%) και Dollar Tree (-0,04%) πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. Με τη λήξη της συνεδρίασης αναμένονται τα αποτελέσματα των Hewlett-Packard (-0,15%) και Gap (+0,05%).

Στο μεταξύ, οι αγορές αποτιμούν τα στοιχεία που αναδείχθηκαν από τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), στα οποία διαφάνηκε ότι αν και οι οικονομικές προβλέψεις για την αμερικανική οικονομία, που εξετάσθηκαν στη συνεδρίαση του περασμένου μήνα, παραμένουν αισιόδοξες, τα πρακτικά έδειξαν μία γενική συμφωνία ότι ο πληθωρισμός δεν θα αυξηθεί σημαντικά πριν την πάροδο ετών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα