Γενναία πριμ στους Ελληνες Ολυμπιονίκες από τα ΕΛ.ΤΑ.

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2004 19:59

Η «Αθήνα 2004» και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ), στο πλαίσιο χορηγικής συμφωνίας, περιέλαβαν και ειδικό πρόγραμμα για την προβολή και την αναγνώριση των Ελλήνων Ολυμπιονικών των Αγώνων της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η συμφωνία, την επομένη ημέρα της νίκης των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, τα ΕΛ.ΤΑ θα κυκλοφορούν ειδικό γραμματόσημο και άλλα φιλοτελικά προϊόντα (π.χ. φακέλους πρώτης ημέρας κυκλοφορίας) με τη φωτογραφία τους.

Επιπλέον, τα ΕΛ.ΤΑ θα καταβάλουν σε κάθε αθλητή 100.000 € για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, 50.000 € για την κατάκτηση του αργυρού και 25.000 € για την κατάκτηση χάλκινου.

Σε περίπτωση ομαδικού αγωνίσματος το αντίστοιχο ποσό θα διανέμεται ισομερώς στα μέλη της ομάδας.

Αυτά ανακοίνωσαν το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της «Αθήνα 2004» Ιωάννης Σπανουδάκης, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛ.ΤΑ. ¶γγελος Μπρατάκος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Λάμπης Νικολάου και ο επικεφαλής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Γιάννης Παπαδογιαννάκης.

Η σύμβαση χορηγίας υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες, και αναφέρεται σε ποσό που φθάνει τα 11,74 εκατομμύρια €, εκ των οποίων περίπου το 50% σε μετρητά και το υπόλοιπο σε υπηρεσίες. Τα ποσά που θα καταβληθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα για τους Ολυμπιονίκες, δεν συμπεριλαμβάνονται στη σύμβαση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα