Αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σκιάθου από 1η Ιουνίου

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 15:58
UPD:16:01
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

Αεροπορική σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη αποκτά από την 1η Ιουνίου η Σκιάθος καθώς η εταιρεία Sky Express ξεκινά δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

«Η Θεσσαλονίκη μας ενδιαφέρει ως τουριστικός προορισμός και είχαμε σκοπό εδώ και καιρό να προσθέσουμε νέα δρομολόγια. Η εταιρεία μας ήδη συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Λήμνο, τη Σκύρο, την Ικαρία, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Ρόδο και τη Σάμο», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Sky Express Γιάννης Λιδάκης.

«Συγχρόνως θέλουμε να προβάλουμε τη Θεσσαλονίκη ως γαστρονομικό προορισμό, συμμετέχοντας στο Food Festival, να στηρίξουμε το θεσμό της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας», πρόσθεσε. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε ότι «στόχος μιας εταιρείας είναι σαφέστατα το κέρδος αλλά όταν εμπίπτει στο στόχο που έχει θέσει η πόλη να συνδεθεί με τις Σποράδες και να αναδείξει τη πόλη ως προορισμό, εμείς αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία». 

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα