Φήμες για εξαγορά της Universal Life από τον Δ. Κοντομηνά

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2004 12:33
UPD:12:42

Ο επιχειρηματίας Δημήτριος Κοντομηνάς φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την εξαγορά της ασφαλιστικής εταιρείας Universal Life και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», πρόκειται για τη σημαντικότερη ίσως εκδήλωση ενδιαφέροντος ξένων επενδυτών για την Κύπρο των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενδιαφέρον φέρεται να επιδεικνύει και η Interamerican Ελλάδος, η οποία το 2001 πέρασε από τα χέρια του κ. Κοντομηνά στον ολλανδικό ασφαλιστικό όμιλο Eureko.

Ωστόσο, η εφημερίδα γράφει ότι επικοινώνησε με τη διευθύντρια επικοινωνίας της Eureko στην Ολλανδία Lorrie Morgan, που δήλωσε ότι οι φήμες για εξαγορά της Universal από την Eureko είναι μόνο «εικασίες της αγοράς». Ως εκ τούτου φαίνεται ότι το πιθανότερο είναι το ενδιαφέρον να προέρχεται αποκλειστικά από τον κ. Κοντομηνά.

Χθες, το συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε ότι έχει κοινοποιηθεί γραπτώς στην τράπεζα εκδήλωση ενδιαφέροντος από τρίτους για αγορά ποσοστού 25% του μετοχικού κεφαλαίου της Universal Life Insurance Company Ltd, που σήμερα κατέχεται από την Τράπεζα Κύπρου και συνδεόμενα ταμεία http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/08/13/948139.htm



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα