Taousanis: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή καταστήματος H&M στη Θεσ/νίκη

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 16:46
UPD:16:54
REUTERS/ARND WIEGMANN

Το νέο κατάστημα H&M, 3.800 τ.μ., προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ καθώς και μια πλήρη γκάμα γυναικείας, αντρικής και παιδικής μόδας, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided, cosmetics και trend (φωτογραφία αρχείου).

Την κατασκευή του μεγαλύτερου εμπορικού καταστήματος της γνωστής αλυσίδας Hennes & Mauritz, επί των οδών Τσιμισκή 20-22 & Κομνηνών 16, στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε η εταιρεία Taousanis Development & Construction.

Το νέο κατάστημα H&M, 3.800 τ.μ., προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ καθώς και μια πλήρη γκάμα γυναικείας, αντρικής και παιδικής μόδας, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided, cosmetics και trend.

Βασική επιδίωξή της Taousanis Development & Construction ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο λειτουργικό και άνετο, με σκοπό να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εμπορεύματα. Η ανακαίνιση είχε διάρκεια περίπου οκτώ μηνών και αφορούσε σε όλη τη διαμόρφωση του εσωτερικού του καταστήματος καθώς και της εξωτερικής όψης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο όμιλος H&M Hennes & Mauritz Α.Ε. έχει μια σταθερή συνεργασία με την Taousanis Development & Construction, η οποία ανέλαβε τη δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος που βρίσκεται στη Γλυφάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα