Εως 15/9 η υποβολή νέας πρότασης για το ΒΙΟΠΑ Κερατέας

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2004 13:39

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας υπέγραψε απόφαση με την οποία συγκροτείται oμάδα εργασίας για την οργάνωση του Βιοτεχνικού Πάρκου (ΒΙΟΠΑ) Κερατέας.

Το έργο της oμάδας εργασίας είναι η επανεξέταση του τρόπου οργάνωσης και υλοποίησης, η διαμόρφωση νέου χρηματοδοτικού σχήματος καθώς και η υποβολή νέας ολοκληρωμένης πρότασης για την υλοποίηση του έργου «Οργάνωση του ΒΙΟΠΑ Κερατέας».

Επικεφαλής της ομάδας, η οποία θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του ΓΓ Βιομηχανίας Σπύρου Παπαδόπουλου, είναι ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Στήριξης Βιομηχανίας Γεώργιος Τσούκας και μέλη οι κ.κ:

1. Ιωάννης Πατίρης, διευθυντής της Διεύθυνσης Βιομηχανικής Χωροθεσίας και Περιβάλλοντος.

2. Αγιάλεω Ουέρκνεχ, προϊστάμενος του Α' Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης.

3. Ιωάννης Βασιλειάδης, αναπληρωτής γενικού διευθυντή της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ και αναπληρωτής του η κυρία Κωνσταντίνα Παπαλέξη, υποδιευθύντρια της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ.

4. Δημήτριος Χαρίσης, πρόεδρος ΒΕΑ με αναπληρωτή του τον κ. Ιωάννη Καλογερόπουλο, ειδικό επιστήμονα στο ΒΕΑ.

5. Ιωακείμ Σπανούδης, μελετητής του Ρυμοτομικού Πολεοδομικού Σχεδίου ΒΙΟΠΑ Κερατέας.

6. Κωνσταντίνος Λεβαντής, δήμαρχος Κερατέας και αναπληρωτής του η κ. Πόπη Μανώλη, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κερατέας.

7. Ηλίας Αποστολακόπουλος, διευθυντής της Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Ορυκτού Πλούτου της Ν.Α. Ανατολικής Αττικής και αναπληρωτής του ο κ. Μιχαήλ Αχιλαδέλης, προϊστάμενος Τμήματος στην ίδια Διεύθυνση.

8. Διονύσιος Σγουρός, διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής και αναπληρωτής του ο κ. Αργύρης Λιάσκος, προϊστάμενος Τμήματος στην ίδια Διεύθυνση.

Γραμματειακή υποστήριξη στην Επιτροπή Αξιολόγησης θα παρέχει η κυρία Αγγελική Μαθά, υπάλληλος στη Διεύθυνση Βιομηχανικής Χωροθεσίας και Περιβάλλοντος

Η ομάδα εργασίας θα ολοκληρώσει και θα υποβάλει την πρόταση της στον υπουργό Ανάπτυξης, το αργότερο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα