Τοπικό δίκτυο ΕΚΕ στη Μεταμόρφωση

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 13:22
UPD:14:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας (φωτογραφία αρχείου).

Με στόχο να έρθει η τοπική κοινωνία «πιο κοντά στις επιχειρήσεις, για την εξεύρεση διεξόδων από τα προβλήματα», ο δήμος Μεταμόρφωσης στην Αττική δημιούργησε Τοπικό Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να καταστεί ο δήμος «φιλικός προς τις επιχειρήσεις, με απώτερο σκοπό την ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας», μέσω πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης της κοινότητας.

«Η οικονομική μεγέθυνση και ανάπτυξη ενός Δήμου εξασφαλίζει την πρώτη και αναγκαία προϋπόθεση, τόσο για την καθολική ενδυνάμωση της κοινωνίας όσο και για την άσκηση επιμέρους πολιτικών (κοινωνικής, πολιτιστικής, περιβαλλοντολογικής, ρυμοτομικής, αθλητικής κ.τ.λ) και την εκτέλεση έργων υποδομής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, χαρακτηρίζοντας το δίκτυο «εργαλείο για κάθε εταιρεία της περιοχής».

Ο ίδιος σημειώνει: «Ο εντοπισμός των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, που βασίζεται σε αντικειμενικά στοιχεία, δίνει τον προσανατολισμό και την κατεύθυνση που πρέπει να έχουν οι δημόσιες πολιτικές και οι υποδείξεις προς την κοινωνία και την ιδιωτική πρωτοβουλία».

Newsroom naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα