Schindler Holding AG: 43% αύξηση των καθαρών κερδών

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2004 09:43

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αύξηση, σε ποσοστό της τάξης του 43%, σημείωσαν το πρώτο εξάμηνο τα καθαρά κέρδη της δεύτερης σε μέγεθος βιομηχανίας παραγωγής ανελκυστήρων στον κόσμο, Schindler Holding AG, μετά την ανάκαμψη της ζήτησης, αλλά και της αύξησης των εσόδων της από τη δραστηριότητά της στον τομέα διανομής κομπιούτερ.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας, αυξήθηκαν σε 137 εκατ. ελβετικά φράγκα (110 εκατ. δολ.) έναντι 96 εκατ. ελβετικών φράγκων πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Οι πωλήσεις της αυξήθηκαν σε 3,91 δισ. φράγκα έναντι 3,65 δισ. ελβετικών φράγκων.

Η Schindler ανακοίνωσε, ότι οι ανεκτέλεστες παραγγελίες της μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, είχαν σημειώσει αύξηση της τάξης του 12%, φθάνοντας στα 4,14 δισ. ελβετικά φράγκα. Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ανελκυστήρων στον κόσμο, είναι η United Technologies Corp.'s Otis Elevator Co.

Τα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων κέρδη της εταιρείας, αυξήθηκαν σε 257 εκατ. ελβετικά φράγκα. Σημειώνεται, ότι την εβδομάδα που πέρασε, η Also Holding AG, η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής κομπιούτερ της Ελβετίας, την οποία ελέγχει η Schindler, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της υπερδιπλασιάστηκαν, φθάνοντας στα 11 εκατ. ελβετικά φράγκα, έναντι 4,6 εκατ. ελβετικών φράγκων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα