Από την Παρασκευή η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Eurobank

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 19:56
UPD:19:58
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 9η Μαΐου 2014.

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση με ημερομηνία έναρξης στις 9 Μαΐου των νέων κοινών μετοχών της Eurobank που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενέκρινε η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη συνεδρίασή της.

Ειδικότερα όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.238.709.677 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.», που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 9η Μαΐου 2014».

Εξάλλου, η Επιτροπή ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε.» και την αναλογική επιστροφή ποσού 0,303 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής 0,80 ευρώ και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 29η Μαΐου 2014. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 2α Ιουνίου 2014.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα