Νέα στρατηγική από τον ΟΠΑΠ

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 15:08
UPD:15:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗ

Ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ Kamil Ziegler μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα η νέα διοίκηση της εταιρείας συνάντησε εκπροσώπους του τύπου και παρουσίασε το όραμά της για την ΟΠΑΠ.

Το όραμα και τις νέες στρατηγικές της προτεραιότητες, με στόχο να φέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες, τους εργαζομένους, τους συνεργάτες της και την κοινωνία, παρουσίασε σήμερα η διοίκηση του ΟΠΑΠ.

«Εργαζόμαστε εστιάζοντας στο αύριο και στο όραμά μας να κάνουμε την ΟΠΑΠ μία εταιρεία πρότυπο στο ελληνικό επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο», δήλωσε ο πρόεδρος του δ.σ. και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζιγκλέρ.

«Θέλουμε να κάνουμε την ΟΠΑΠ μία διεθνώς ανταγωνιστική εταιρεία που λειτουργεί με αποτελεσματικότητα και επιτυχία και σύμφωνα με τα βέλτιστα πρότυπα και πρακτικές της αγοράς», πρόσθεσε ο κ. Ζιγκλέρ, σημειώνοντας πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θα μπορέσει να μεταφράσει την επιτυχία της σε μεγαλύτερη συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και να έχει σημαντικό θετικό αντίκτυπο στις ζωές όσο το δυνατόν περισσότερων νέων ανθρώπων στην Ελλάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η διοίκηση του ΟΠΑΠ παρουσίασε τις κύριες επιχειρηματικές προτεραιότητες της εταιρείας που περιλαμβάνουν: το In-Store Live Betting που θα ενισχύσει το δίκτυο των πρακτορείων, το νέο Στιγμιαίο Λαχείο που θα εισάγει τον ΟΠΑΠ σε ένα νέο τμήμα της αγοράς, το δίκτυο των VLTs που θα προσεγγίσει νέα κοινά και το Online Betting που θα βελτιώσει την εμπειρία των πελατών.

Όπως επισημάνθηκε, αυτές οι αναπτυξιακές ενέργειες θα υλοποιηθούν με τη δέσμευση του ΟΠΑΠ για άριστες πρακτικές υπεύθυνου παιχνιδιού και θα συμβάλλουν στις επιτυχημένες επιδόσεις της εταιρείας, επιτρέποντάς της να επιστρέφει ακόμα περισσότερα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Κορυφαίο σημείο της παρουσίασης ήταν η νέα στρατηγική ΕΚΕ του ΟΠΑΠ, που δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να μετατρέπει την επιχειρηματική της αριστεία σε κοινωνική συνεισφορά ανταποκρινόμενη σε κοινωνικές ανάγκες μεγάλης-κλίμακας.

Η νέα στρατηγική ΕΚΕ αφορά σε πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και εστιάζει στους νέους βασιζόμενη σε τρείς διακριτούς πυλώνες: υγεία, αθλητισμός και εργασία.

Στον πυλώνα του αθλητισμού η ΟΠΑΠ θα υποστηρίξει 250 ακαδημίες ποδοσφαίρου με αθλητικό εξοπλισμό, τεχνική κατάρτιση προπονητών και προσωπικού  καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και γονείς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα