Χαν: Συνολική αλλαγή κουλτούρας συντελείται στην Ελλάδα

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 16:41
UPD:16:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Την εκτίμηση ότι στην Ελλάδα έχει αρχίσει μία συλλογική αλλαγή κουλτούρας, η οποία μάλιστα θα διαρκέσει για πολύ καιρό, εξέφρασε ο Ευρωπαίος επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ.Ε., Γιοχάνες Χαν.

Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse» ο κ. Χαν υποστηρίζει ότι η «κρίση υπήρξε μία καταιγίδα κάθαρσης ακόμη και εάν ήταν επώδυνη», καθώς έχει διαπιστώσει ότι «υπάρχει κατανόηση εκ μέρους των Ελλήνων για την ανάγκη αλλαγής».

Με δεδομένο ότι πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη Ρόδο και απατώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου της «Die Presse» για το πρόβλημα της χωματερής στο νησί, παρατηρεί ότι συνιστά ένα κομμάτι του «παζλ» για την κατάσταση στην Ευρώπη συνολικά, διευκρινίζοντας πως έχουν αποφασιστεί συγκεκριμένες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, με τις οποίες προστατεύεται ο πληθυσμός αλλά και οι επισκέπτες στα τουριστικά κέντρα και αν θέλει κανείς να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία θα πρέπει να φροντίσει να ταιριάζουν οι προϋποθέσεις - πλαίσιο.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα