Lufthansa: Από τον Μάιο οι κρατήσεις στην Premium Economy Class

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 10:01
UPD:10:27
Lufthansa

Το νέο προϊόν θα επιτρέψει στη Lufthansa να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πολλών επιβατών που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής.

Τη νέα Premium Economy Class παρουσίασε στους ειδικούς της αγοράς η Lufthansa, στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ 2014, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στο Βερολίνο.

Οι κρατήσεις στη νέα αυτή θέση, που αρχικά θα προσφέρεται για πτήσεις με αεροσκάφη Boeing 747-8, θα ξεκινήσουν από το Μάιο και θα αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιούνται από το Νοέμβριο του 2014. Σταδιακά και σε διάστημα 12 μηνών όλος ο στόλος διηπειρωτικών πτήσεων θα εξοπλιστεί με τα νέα καθίσματα.

«Η νέα Premium Economy Class θα δημιουργήσει μια εντελώς καινούρια ταξιδιωτική εμπειρία, που συνδυάζει προσιτή τιμή και περισσότερη άνεση. Τα καθίσματα προσφέρουν έως και 50% περισσότερο χώρο από την Economy Class εξασφαλίζοντάς μας προνομιακή θέση μέσα στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον», δήλωσε ο Jens Bischof, μέλος του συμβουλίου της Lufthansa German Airlines, αρμόδιος για Sales, Product και Marketing.

Το νέο προϊόν θα επιτρέψει στη Lufthansa να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πολλών επιβατών που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής και επί του παρόντος επιλέγουν την Economy Class ή αντίστοιχη κατηγορία θέσης άλλων αεροπορικών εταιρειών.

LUFTHANSA

Με την ενσωμάτωση της νέας Business Class με τα καθίσματα που μετατρέπονται σε πλήρως οριζόντιο κρεβάτι, το κενό μεταξύ Economy και Business Class της Lufthansa διευρύνθηκε, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη νέα Premium Economy Class, η οποία προσφέρει σημαντικά περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη άνεση καθώς και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά. Ωστόσο, σε επίπεδο τιμών προσεγγίζει περισσότερο την Economy παρά την Business Class.

«Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του καινούριου καθίσματος βασίζονται σε εκτενή έρευνα επιβατών και συνεργατών - μια διαδικασία που έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη. Μετά την αναβάθμιση της First και της Business Class η εγκατάσταση 3.600 καθισμάτων και στα 106 αεροσκάφη των διηπειρωτικών πτήσεων μέσα σε μόλις ένα χρόνο θα φέρει τη Lufthansa ακόμη πιο κοντά στην ανάδειξή της σε μια αεροπορική εταιρεία 5 αστέρων», συνέχισε ο κ. Bischof. «Περιμένουμε περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο επιβάτες το χρόνο στη νέα μας Premium Economy Class», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα