Μάρακ: Νέες συμβάσεις με ΟΤΕ και ΥΠΑΝ

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2004 11:37

ΔΥΟ νέες συμβάσεις υπέγραψε προσφάτως η Μάρακ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ με τον ΟΤΕ και το υπουργείο Ανάπτυξης. Οι συμβάσεις αφορούν στην προμήθεια συστημάτων υψηλής τεχνολογίας τα οποία ανιχνεύουν επιβλαβή αέρια και ελέγχουν τις διακυμάνσεις των περιβαλλοντικών συνθηκών, συνολικής αξίας περίπου 400.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Μάρακ θα προμηθεύσει στον ΟΤΕ 100 φορητές συσκευές ανίχνευσης επιβλαβών και εκρηκτικών αερίων. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι φορητές αυτές συσκευές εξασφαλίζουν υψηλές συνθήκες ασφάλειας για το προσωπικό του ΟΤΕ, που εργάζεται στα 'φρεάτια επισκέψεως', αφού ειδοποιούν το χρήστη ηχητικά και οπτικά για ενδεχόμενα υψηλά επίπεδα επιβλαβών αερίων στην ατμόσφαιρα και για πιθανότητα έκρηξης.

Η σύμβαση, εξάλλου, που υπογράφηκε με το Υπουργείο Ανάπτυξης αφορά την προμήθεια δύο θαλάμων ελέγχου περιβαλλοντικών συνθηκών και ενός συστήματος μέτρησης ταχύτητας βολίδων για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα συστήματα αυτά, όπως τονίζεται, είναι κατάλληλα για τον ποιοτικό έλεγχο πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων καθώς και μέτρησης ταχύτητας βολίδων σε μεταβαλλόμενες κλιματολογικές συνθήκες.

Επίσης, η Μάρακ προμήθευσε με τερματικές συσκευές TETRA την εταιρεία MATSUTSHITA ELECTRIC, Ιαπωνίας (PANASONIC) για την κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών των μελών της ομάδας Αθλητικού Marketing της εταιρείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα