Οριακές απώλειες στο Χ.Α.

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2004 11:19
UPD:11:23

ΜΙΚΡΗ πτώση κατά 0,18% σημειώνει αυτή την ώρα (11:11) ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών του Χ.Α. έχοντας διαμορφωθεί στις 2.324,11 μονάδες.

Ο τζίρος φθάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια 35 ενισχύονται, 48 υποχωρούν και 60 παραμένουν αμετάβλητες.

Οι μετοχές της Αγροτικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνουν πτώση κατά 2,69% και 1,31% αντιστοίχως. Επιλεκτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι τίτλοι του Γερμανού και της Coca Cola.

«Η ψυχολογία των επενδυτών παραμένει βελτιωμένη. Οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης θα συνεχίσουν να έχουν κυρίαρχη θέση στην αγορά. Η πιθανότητα πτωτικών τάσεων παραμένει περιορισμένη», αναφέρει στο πρωινό της σχόλιο η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ, «παρά την άνοδο του Γ.∆. σε υψηλότερα επίπεδα, η ψυχολογία των εµπλεκόµενων στα χρηµατιστηριακά δρώµενα συνεχίζει να βρίσκεται στο ναδίρ, καθώς η πλειονότητα των µετοχών καταγράφει απώλειες, σχεδόν σε καθηµερινή βάση, ενώ οι δεικτοβαρείς µετοχές που κινούν την αγορά κατά το δοκούν, τελούν ανά πάσα στιγµή υπό τις “διακριτικές“ ρευστοποιήσεις των ξένων θεσµικών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα