Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το υδατοδρόμιο Σκύρου

Ανάδοχος η θυγατρική της Hellenic Seaplanes, «Υδατοδρόμιο Σκύρου ΙΚΕ»
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 16:35
UPD:16:41
EUROKINISSI

Ανάδοχος επενδυτής αναδείχθηκε η εταιρεία «Υδατοδρόμιο Σκύρου ΙΚΕ» θυγατρική εταιρεία της Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε/ Hellenic Seaplanes S.A. μετά την επιτυχή αξιολόγηση της από την επιτροπή διαγωνισμού που συστήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου (φωτογραφία αρχείου).

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία παραχώρησης χώρου για τη δημιουργία υδατοδρομίου Σκύρου εντός της ζώνης λιμένα Λιναριάς.

Ανάδοχος επενδυτής αναδείχθηκε η εταιρεία «Υδατοδρόμιο Σκύρου ΙΚΕ», θυγατρική εταιρεία της Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε/Hellenic Seaplanes S.A., μετά την επιτυχή αξιολόγηση της από την επιτροπή διαγωνισμού που συστήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου.

Η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει πτήσεις με υδροπλάνα μέσα στο 2014 και στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργήσει δίκτυο με υδατοδρόμια σε όλη τη χώρα, με το υδατοδρόμιο Σκύρου να ανοίγει τον χορό των ιδιωτικών επενδύσεων σε  υδατοδρόμια, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος συνοδευόταν με τον Γενικό Διευθυντή και Αντιπρόεδρο της εταιρείας Μιχάλη Ασσαριώτη.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείο Σκύρου κ. Αντωνόπουλος τόνισε πως σηματοδοτείται μια νέα εποχή για το νησί, αναπτύσσεται μια νέα δραστηριότητα, ένα νέο μέσο συγκοινωνίας, το οποίο θα συμβάλει  στην ανάπτυξη της Σκύρου. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα