Πτωτικά τα αμερικανικά παράγωγα

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 14:16
UPD:14:22
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Με το βλέμμα στραμμένο στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων βρίσκονται τα παράγωγα των αμερικανικών δεικτών, διορθώνοντας μετά τη εντυωπωσιακή χθεσινή άνοδο.

Ειδικότερα, στις 14:20, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 κινούνται με απώλειες 0,3% στις 1.860 μονάδες, ενώ πτώση 0,3% σημειώνουν και τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones στις 16.317 μονάδες.

Απώλειες 5,7% καταγράφει σε προσυνεδριακό επίπεδο η Bed Bath & Beyond, καθώς ανακοίνωσε ότι τα κέρδη πρώτου τριμήνου θα διαμορφωθούν στα 92 -96 σεντς ανά μετοχή, την ώρα που οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν στα 1,02 δολάρια.

Χτες δημοσιοποιήθηκαν τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Federal Reserve, τα οποία έδειξαν ότι τα μέλη της νομισματικής επιτροπής έθεσαν ως όριο για την πρώτη αύξηση των επιτοκίων τη μείωση της ανεργίας στο 6,5%. Παράλληλα, εκφράστηκε η ανησυχία για την αγορά εργασίας, καθώς οι καθοδικές πιέσεις παραμένουν, γεγονός που επιβραδύνει την συντελεσθείσα ανάκαμψη. «Αυτό συνιστά εμπόδιο στην αύξηση των επιτοκίων» αναφέρεται στα πρακτικά της συνεδρίασης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα