Κασσιμάτης: Οι προβλέψεις για την οικονομία να είναι ρεαλιστικές

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων κατά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2004 14:03

«Ουσιαστική» χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας - Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιώργος Κασσιμάτης.

Ο κ. Κασσιμάτης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και υπογράμμισε την ανάγκη για τόνωση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

«Οι ανησυχίες μας οι οποίες υπήρξαν στο παρελθόν, δεν υπάρχουν πια, θα έλεγε κανείς, υπό την έννοια ότι βρισκόμαστε στην ίδια γραμμή πλεύσης για την οικονομία. Βρισκόμαστε στο ίδιο κλίμα. Είναι το κλίμα της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας. Βεβαίως πρέπει να γίνουν αρκετά», σημείωσε ο κ. Κασσιμάτης και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε για μια ρεαλιστική πορεία, η οποία θα αρχίσει από την Περιφέρεια. Θα δοθεί έμφαση στην Περιφέρεια και είναι πολύ σημαντικό αυτό. ¶λλωστε ήταν και προεκλογική δέσμευση του κυβερνώντος κόμματος».

«Θα πρέπει να έχουμε ρεαλιστικές προβλέψεις για την οικονομία της χώρας και όχι υπεραισιόδοξες και υπερφιλόδοξες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε και έναν ρεαλιστικό Προϋπολογισμό για το 2005», επισήμανε στις δηλώσεις του ο κ. Κασσιμάτης.

Ο κ. Καραμανλής είχε επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα, Χρήστο Χατζηεμμανουήλ, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα πλάνα αξιοποίησης των Ολυμπιακών Ακινήτων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα