Στάση αναμονής στη Σοφοκλέους

Στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού το ενδιαφέρον
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2004 11:09
UPD:11:31

ΣΤΑΣΗ αναμονής εν όψει των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/09/10/957946.htm εκτιμάται ότι θα τηρήσουν σήμερα οι επενδυτές στη Σοφοκλέους.

Ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών άνοιξε στις 2.313,44 μονάδες σημειώνοντας ανεπαίσθητη άνοδο κατά 0,02%.

«Με γνώμονα την αναμονή των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ εκτιμούμε ότι θα κινηθεί η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση διατηρώντας ις τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών», επισημαίνει στο ημερήσιο δελτίο της η Praxis International Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Σύμφωνα με το τμήμα ανάλυσης της Aspis Bank, «οι ελληνικές µετοχές είναι πιθανό να ακολουθήσουν την πορεία των ξένων χρηµατιστηρίων µε δεδοµένη την απουσία σηµαντικών εταιρικών νέων». Θεωρεί επίσης πιθανή µια ανοδική αντίδραση της µετοχής της Εθνικής Τράπεζας.

Η μετοχή της ΑΓΕΤ Ηρακλής σημειώνει άνοδο κατά 1,08%. Χθες ανακινήθηκε και πάλι το θέμα της αγοράς του πακέτου μετοχών που κατέχει η Εθνική στην ΑΓΕΤ Ηρακλής με αφορμή τις ανακοινώσεις που έκανε η εταιρεία για τα οικονομικά της αποτελέσματα. Η διοίκηση της εταιρείας ανέφερε πως θα έβλεπε θετικά την περαιτέρω ανάπτυξή της σε αγορές που ελέγχει http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/09/10/957971.htm .

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ελληνικές χρηματιστηριακές πηγές κάνουν λόγο για συγκεκριμένη έκφραση ενδιαφέροντος για την αγορά του ποσοστού μειοψηφίας, ωστόσο οι αναφορές των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων δεν παρουσιάζουν ως σαφή τη συγκεκριμένη πρόταση της εταιρείας.

Ο τίτλος της Εθνικής Τράπεζας σημειώνει άνοδο 0,91%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα