Η Εθνική Τράπεζα στη ΔΕΘ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2004 13:17

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ι. Παπαθανασίου, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Χ. Φώλιας, με τον πρόεδρο και διοικητή της ΕΤΕ Τάκη Αράπογλου

Δυναμικό «παρών» δίνει και εφέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Εθνική Τράπεζα, από τις 11 μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου. Με το σύγχρονο κατάστημά της, στο περίπτερο αριθμ. 11, προσφέρει στο πελατειακό κοινό την ευκαιρία για παρουσίαση των νέων προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς και για ενημέρωση των επιχειρήσεων ως προς τη δυνατότητα δραστηριοποίησής τους στις χώρες της Βαλκανικής.

Στο ανακαινισμένο κατάστημά της η Εθνική θα εξυπηρετεί την πελατεία της στις εργασίες καταθέσεων - αναλήψεων, κίνησης κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και σε άλλες τραπεζικές εργασίες (καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, επενδυτικά προϊόντα, Internet Banking, χρηματιστηριακές συναλλαγές, συνάλλαγμα, συντάξεις, φόροι κ.α.). Στον ίδιο χώρο λειτουργεί ATM και self - service terminal.

Το περίπτερο του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην 69η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. ¶νθιμος, και το επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτριος Σιούφας, οι Υφυπουργοί Οικονομικών κ.κ. Πέτρος Δούκας και Χρήστος Φώλιας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Β. κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Γεώργιος Προβόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων και νέος Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, βουλευτές, Πρόεδροι Οργανισμών και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων. Οι προαναφερθέντες συνομίλησαν με τον Πρόεδρο και Διοικητή, κ. Τάκη Αράπογλου, τον Υποδιοικητή, κ. Γιάννη Πεχλιβανίδη, καθώς και Γενικούς Διευθυντές της Διοικήσεως.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα