ΟΤΕ και Cosmote επίσημοι χορηγοί των Παραολυμπιακών Αγώνων

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2004 13:51

Ο ΟΤΕ και η Cosmote, Μεγάλοι Χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 στον τομέα των τηλεπικοινωνιών επεκτείνουν την Ολυμπιακή τους Χορηγία, υποστηρίζοντας ως Επίσημοι Χορηγοί τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2004 καθώς και την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα.

Με στόχο να συμβάλουν στην άρτια διοργάνωση των Παραoλυμπιακών Αγώνων, ο ΟΤΕ και η COSMOTE προσφέρουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία, το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών υποδομών, καθώς και άρτιες υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στο σύνολο των Παραολυμπιακών εγκαταστάσεων, αγωνιστικών και μη.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΟΤΕ, η συμμετοχή των δύο εταιρειών όμως δεν εξαντλείται στην τεχνολογική συνεισφορά. Με κοινωνική ευαισθησία, ο ΟΤΕ και η Cosmote στηρίζουν την αποφασιστικότητα και την επιμονή των Ελλήνων αθλητών που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των Παραολυμπιακών Αγώνων, ο ΟΤΕ και η Cosmote προσφέρουν εισιτήρια σε παιδιά και τους συνοδούς τους, από περισσότερα από 30 κοινωφελή ιδρύματα που υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Οι δύο εταιρείες προσφέρουν επίσης εισιτήρια και στις οικογένειες των 138 αθλητών που συμμετέχουν στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, ώστε να βρίσκονται δίπλα στους αγωνιζόμενους κατά τη μεγάλη τους προσπάθεια.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα