Η ΟΤΕnet στη ΔΕΘ

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2004 14:14

Στην 69η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει και η OTEnet προβάλλοντας τις δραστηριότητές της μέσα από το περίπτερο του Ομίλου εταιρειών ΟΤΕ (Περίπτερο 8 - Stand 7).

Φέτος η παρουσία της ΟΤΕnet στη ΔΕΘ επικεντρώνεται στις ευρυζωνικές υπηρεσίες (OnDSL) καθώς και στα ασύρματα δίκτυα πρόσβασης στο Διαδίκτυο WLAN (OnWireless) που αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο τομέας του Ιnternet σήμερα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που προσφέρει η εταιρία σε οικιακούς χρήστες (συνδέσεις PSTN, ISDN, COOL4U, κάρτες προπληρωμένου χρόνου ομιλίας και πρόσβασης στο Internet SMILE & WEB) όπως επίσης και για τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις (υπηρεσίες IP-VPN, μόνιμες γραμμές, υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας εταιρικών sites κ.α.).

Παρουσία θα έχουν επίσης και οι θυγατρικές εταιρίες της OTEnet στην Ελλάδα (Voice@net by OTEnet, που προσφέρει υπηρεσίες φωνής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Internet) και στο εξωτερικό (OTEnet Cyrpus - OTEnet Telecom).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα