Η British Airways συνδέει απευθείας το Ηράκλειο με το Λονδίνο

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2004 13:06

Την έναρξη μιας νέας γραμμής από τον ερχόμενο Μάιο που θα συνδέει απευθείας το Ηράκλειο Κρήτης με το Λονδίνο ανακοίνωσε σήμερα η British Airways.

Η πτήση θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, από την GB Airways, franchise partner της British Airways. Τη νέα γραμμή θα εξυπηρετούν αεροσκάφη τύπου Airbus A320 και Α321, τα οποία θα διαθέτουν τόσο Club Europe όσο και Euro Traveller καμπίνες.

Το νέο δρομολόγιο ανακοινώθηκε στην Αθήνα από τον κ. John Patterson, διευθύνοντα σύμβουλο της GB Airways, ο οποίος δήλωσε: «Επιτέλους, οι Βρετανοί και οι Κρήτες επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μία απευθείας πτήση. Χωρίς αμφιβολία, το δρομολόγιο αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές για τους tour operators με τους οποίους συνεργαζόμαστε και θα καλύψει τις ανάγκες των επιβατών που επιθυμούν μια προγραμματισμένη πτήση με πλήρες και ποιοτικό service, η έλλειψη της οποίας ήταν παραπάνω από εμφανής».

Η πτήση Ηράκλειο-Λονδίνο θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τους Βρετανούς ταξιδιώτες για τους θερινούς προορισμούς τους. Ο διευθυντής ΝΑ Μεσογείου της British Airways κ. Βασίλης Δάλλαρης δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται αναμφίβολα για μια ευχάριστη εξέλιξη που αφορά τον αυξανόμενο αριθμό ταξιδιωτών μεταξύ Κρήτης και Λονδίνου. Η νέα πτήση θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κρήτη, ενώ το Gatwick θα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης και με άλλους προορισμούς της Μεγάλης Βρετανίας».

Η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινά από 140 ευρώ μετ’ επιστροφής, εκτός των φόρων, και κατά την πτήση θα παρέχεται το πλήρες service της British Airways. Ένας ειδικός ηλεκτρονικός χάρτης θα δείχνει ανά πάσα στιγμή τη θέση του αεροσκάφους σε σχέση με τον προορισμό του.

Η GB Airways είναι ανεξάρτητος franchise partner της British Airways από το 1995, εξυπηρετώντας για λογαριασμό της δρομολόγια σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Μάλτα, η Κύπρος, το Μαρόκο και η Τυνησία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα