Μικρές απώλειες κάτω από τα 1,39 δολ. για το ευρώ

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 13:41
UPD:13:43
EC

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η τεχνική εικόνα της ισοτιμίας αναμένεται να παραμείνει ασαφής και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια διάσπαση της πλάγιας τάση.

Με μικρές απώλειες πέριξ των επιπέδων του 1,39 δολ. κινείται το ευρώ σήμερα, με την μεταβλητότητα λόγω της κρίσης στην Κριμαία να παραμένει.

Ειδικότερα, στις 13:11, το ευρώ βρίσκεται στα 1,3897 δολ., καταγράφοντας πτώση 0,08%, ενώ νωρίτερα είχε βρεθεί και στα 1,3880 δολ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η τεχνική εικόνα της ισοτιμίας αναμένεται να παραμείνει ασαφής και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια διάσπαση της πλάγιας τάση. Μάλιστα, από σήμερα αναμένουμε την απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ απέναντι στη Μόσχα, μετά από τη διενέργεια του δημοψηφίσματος για την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία.

Οι ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών θα συναντηθούν σήμερα στις Βρυξέλλες ώστε να συζητήσουν πιθανούς περιορισμούς στις θεωρήσεις βίζας των Ρώσων πολιτών και πάγωμα των ρωσικών κεφαλαίων σε ευρωπαϊκό έδαφος. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση Πούτιν ετοιμάζεται να προχωρήσει στην προσάρτηση της Κριμαίας, αλλάζοντας τον χάρτη της περιοχής.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα