Creta Farms: Ομαλή τροφοδοσία της αγοράς

Συνεχίζεται κανονικά η παραγωγική διαδικασία της εταιρείας
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 11:30
UPD:11:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή σε αποθήκες της Creta Farms στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η πυρκαγιά έχει σβήσει από το πρωί του Σαββάτου, με την έγκαιρη αντιμετώπισή της από την Πυροσβεστική.

Η παραγωγική διαδικασία και η τροφοδοσία της αγοράς με προϊόντα Creta Farms συνεχίζονται ομαλά, διευκρινίζει η εταιρεία αλλαντικών, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή σε αποθήκες της στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά έχει σβήσει από το πρωί του Σαββάτου, με την έγκαιρη αντιμετώπισή της από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στις αποθήκες που καταστράφηκαν υπήρχαν αποθέματα υλικών & προϊόντων της εταιρείας της, τα οποία ήταν ασφαλισμένα.

«Το εργοστάσιο και οι χοιροτροφικές μονάδες δεν έχουν πληγεί και η παραγωγική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.  Αυτή τη στιγμή η τροφοδοσία της αγοράς με προϊόντα Creta Farms συνεχίζεται ομαλά, χάρη στα αποθέματα της εταιρείας στις υπόλοιπες αποθήκες της ανά την Ελλάδα», διευκρινίζει η εταιρεία.

Σημειώνει επίσης ότι ο ανεφοδιασμός της με τις απαραίτητες πρώτες ύλες έχει ήδη ξεκινήσει σε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές της, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και ομαλή παραγωγική διαδικασία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα