«Μακρά νύχτα» με την τρόικα

«Η νύχτα θα είναι μακρά»
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 17:23
UPD:19:27
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Αρχισαν και πάλι, γύρω στις 5 μ.μ., στο υπουργείο Οικονομικών, οι διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση μετέχει και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, καθώς τα εργασιακά παραμένουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Επίσης, ανοικτά είναι έως αυτή την ώρα και τα ζητήματα των απολύσεων στο Δημόσιο και της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ. Για τον συγκεκριμένο λόγο, προηγήθηκε, στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, διυπουργική σύσκεψη, με τη συμμετοχή των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, «η νύχτα θα είναι μακρά», ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι πιθανόν οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και αύριο.

Στο υπουργείο Οικονομικών μετέβη εκ νέου και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, και λαμβάνει μέρος στη συνάντηση των Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη και Γιάννη Βρούτση με τους επικεφαλής της τρόικας.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το εάν η τρόικα εμμένει σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων το 2015, απάντησε «στα ίδια επιμένουν αυτοί, αλλά στα ίδια μένουμε και εμείς».

Πηγή: AMΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα