CEO Clubs: Στις 20/3 το φόρουμ «New World’s Bets»

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 10:42
UPD:10:45
SHUTTERSTOCK

Φόρουμ με θέμα «New World’s Bets», απευθυνόμενο στους CEOs, διοργανώνει την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, το CEO Clubs. Το φόρουμ χωρίζεται σε δύο ενότητες: «Managing Paradoxes» και «Culture Role in Organizational Transformation».

Στην πρώτη ενότητα, οι ομιλητές - Δημήτρης Βιδάκης, διευθύνων σύμβουλος της Κορρές, Παναγιώτης Καμπούρογλου, διευθύνων σύμβουλος της ICTS, Ελένη Γ. Τέντου, διευθύνουσα σύμβουλος της Actelion Hellas - και ο συντονιστής της συζήτησης Κωνσταντίνος Μαύρος, ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της Seed Innovative, θα μοιραστούν με τους καλεσμένους την εμπειρία τους για το πώς να διαχειρίζονται τέτοιου είδους αντίθετες ιδέες και πως οι επιλογές τους να ευνοούν τελικά τα συμφέροντα των επιχειρήσεων τους.

Η δεύτερη ενότητα ασχολείται με ένα άλλο «στοίχημα», αυτό του επιχειρηματικού κόσμου σήμερα. Οι ομιλητές - Terry Σερεμέτης, διευθύνων σύμβουλος της Mars, Αφροδίτη Αρβανίτη, γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, Γιάννης Βλόντζος, διευθύνων σύμβουλος της Merck Hellas - και η συντονίστρια της συζήτησης Χριστίνα Αλεβίζου, Country Manager της TNT, θα μοιραστούν με τους καλεσμένους την πολύτιμη εμπειρία τους για το πώς εφάρμοσαν την κουλτούρα αλλαγής στην εταιρεία τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα