Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2004 10:49
UPD:11:28

Σύμφωνα με την Praxis International Χρηματιστηριακή, η αγορά παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την αρνητική πορεία των διεθνών αγορών ενδέχεται να οδηγήσει την αγορά σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

«Η αξία των συναλλαγών στη χθεσινή συνεδρίαση ανήλθε στα 104,2 εκατ. ευρώ µε το ενδιαφέρον όµως να παραµένει για µία ακόµη φορά επικεντρωµένο σε πολύ περιορισµένο αριθµό µετοχών και την αγορά να δείχνει ότι δεν µπορεί να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουµε τις τελευταίες εβδοµάδες», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Euroxx στο πρωινό της σχόλιο.

Το τμήμα ανάλυσης της Aspis Bank θεωρεί πιθανή τη συνέχιση των τάσεων συσώρευσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση µε δεδοµένο το αρνητικό κλίµα στις διεθνείς αγορές λόγω της ανόδου των τιμών του πετρελαίου αλλά και την αρνητική εικόνα των ελληνικών δημοσιονομικών.

Περιμένει επίσης διόρθωση στις τιµές των τραπεζικών µετοχών, καθώς «ενδεχόµενη µείωση των τιµών των οµολόγων θα περιόριζε τη δυνατότητά τους για πραγµατοποίηση κερδών από αγοραπωλησίες χρεογράφων».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα