Λιάπης: Σε αναζήτηση αγοραστή για την Ολυμπιακή η κυβέρνηση

Λιάπης: Δεν υπάρχει ενδεχομενο πρόωρων εκλογών, η αντιπολίτευση τις φοβάται
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2004 12:16

Σε αναζήτηση αγοραστή για την Ολυμπιακή βρίσκεται η κυβέρνηση όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

«Αναζητάμε αγοραστή για να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας περί ιδιωτικοποίησης κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να αγοραστεί η Ολυμπιακή επ’ ωφελεία και της κοινωνίας και των εργαζομένων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Λιάπης, χωρίς να διευκρινίσει αν υπάρχουν συγκεκριμένες προσφορές.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. υπουργός, ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για το ταξίδι του στον Καναδά, όπου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του ICAO. «Η Πολιτική Αεροπορία πλέον αναβαθμίζεται, που σημαίνει ότι και οι αεροπορικές μας εταιρείες, αλλά και τα αεροδρόμιά μας θα έχουν προνομιακό καθεστώς διεθνώς όσον αφορά την ασφάλειά τους. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής Κυβέρνησης και της ελληνικής πολιτείας», τόνισε ο κ. Λιάπης.

Ο υπουργός Μεταφορών πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν «και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, για την οδική ασφάλεια και τις προτάσεις που είμαστε υποχρεωμένοι να υιοθετήσουμε και να σχεδιάσουμε για τις επόμενες εβδομάδες».

Τέλος σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Λιάπης υπογράμμισε πως «κανένας δεν θέλει εκλογές σήμερα. Ο λαός θέλει πάντα να εξαντλούνται οι τετραετίες». «Η κυβέρνηση θέλει να παράξει έργο και η αντιπολίτευση τις φοβάται. Για ποιο λόγο λοιπόν συζητάμε για πρόωρες εκλογές;», κατέληξε ο υπουργός Μεταφορών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα