ΥΠΑΝ: Ομάδα Εργασίας για την ηλεκτρική ενέργεια

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2004 13:38

Ομάδα Εργασίας για τον προγραμματισμό δράσεων με στόχο την ενίσχυση του συστήματος παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας συγκροτείται με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας.

Πρόεδρος της Ομάδας αυτής είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Σαλαγκούδης και μέλη της οι κ.κ.: Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, πρόεδρος του ΔΣ της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), Στέργιος Νέζης, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Ευάγγελος Λεκατσάς, πρόεδρος του Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ), Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΜΗΕ, Γεώργιος Κουτζούκος, αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), Ιωάννης Φωτιάς, διευθυντής γραφείου γενικού γραμματέα Ανάπτυξης του υπουργείου Ανάπτυξης., Ελένη Σαργιάνου, γενική διευθύντρια Ενέργειας και Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης, διευθυντής Ηλεκτροπαραγωγής.

Χρέη γραμματέα ανατίθενται στους κ.κ. Παναγιώτη Παπασταματίου, ειδικό σύμβουλο του υφυπουργού Ανάπτυξης, και Δημήτριο Μαγκούτα, ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα Ανάπτυξης.

Η Ομάδα Εργασίας θα πρέπει να υποβάλει τις προτάσεις στον υπουργό Ανάπτυξης έως τις 30 Οκτωβρίου 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα