«Πανόραμα Ολυμπιακών Αθλημάτων Αlpha Bank»

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2001 18:44

Ολυμπιακά προγράμματα και δραστηριότητες καθώς και ειδικά προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιάζει η Alpha Bank, η επίσημη τράπεζα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οπως αναφέρεται σε σχετική της ανακοίνωση ένα από τα Ολυμπιακά προγράμματα που σχεδιάσθηκε από την τράπεζα είναι το «Πανόραμα Ολυμπιακών Αθλημάτων Αlpha Bank» που θα παρουσιασθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου μέχρι τον Ιούνιο 2004.

Συγκεκριμένα, σε κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον εξειδικευμένοι συνεργάτες της τράπεζας, αθλητές και προπονητές, Θα παρουσιάζουν διάφορα αθλήματα και θα καλούν όλους τους παρευρισκομένους να δοκιμάσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις. Παράλληλα, στο χώρο του Πανοράματος θα υπάρχει περίπτερο της Alpha Bakk για την ενημέρωση του κοινού και την παρουσίαση των νέων Ολυμπιακών προϊόντων Καρτών Χρυσή Αθήνα 2004 Visa, Αργυρή Αθήνα 2004 Visa, καθώς και άλλων επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών της τράπεζας.

Το πρώτο Πανόραμα Ολυμπιακών Αθλημάτων θα παρουσιασθεί στην πόλη του Βόλου την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2001.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα