Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2004 10:45
UPD:10:55

«Η πιθανότητα συνέχισης των πιέσεων στην τιμής της μετοχής του ΟΤΕ και το ενδεχόμενο να επεκταθούν οι πιέσεις και σε μετοχές όπου η συμμετοχή των ξένων είναι σημαντική, πιθανολογούμε ότι θα οδηγήσουν και κατά τη σημερινή συνεδρίαση την αγορά σε αρνητικό πρόσημο», αναφέρει στο πρωινό της σχόλιο η Praxis Χρηματιστηριακή.

Η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ εκτιμά ότι στη σηµερινή πρώτη συνεδρίαση του µήνα ο Γ∆ θα δοκιµάσει αρχικά τη στήριξη των 2.320 µονάδων, «µε τη δυνατότητα απορρόφησης ή µη των δεικτοβαρών µετοχών να καθορίζει την πορεία του στη συνέχεια και πιθανότερο σενάριο την καταγραφή νέων απωλειών».

«Εκτιμούμε ότι η αγορά σήµερα θα κινηθεί νευρικά αλλά αναµένουμε προσωρινή αντίδραση στη µετοχή του ΟΤΕ», αναφέρει μεταξύ άλλων η Intersec Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Σύμφωνα με την Aspis Bank, «η µετοχή του ΟΤΕ βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του Χ.Α. λόγω της αβεβαιότητας σχετικά µε την κερδοφορία του 2004. Πάντως η µετοχή ανέκτησε σηµαντικό µέρος των αρχικών απωλειών της προς το τέλος της συνεδρίασης και θεωρούµε πιθανή µια ανοδική αντίδρασή της µετοχής σήµερα. Όσον αφορά το σύνολο της αγοράς θα περιµένουµε σταθεροποιητικές τάσεις».

Η Guardian Trust αναμένει εξισορρόπηση των χθεσινών απωλειών ιδίως στον τραπεζικό κλάδο.

Τέλος, η Marfin θεωρεί ότι οι ρευστοποιήσεις στις τράπεζες ενδέχεται να συνεχιστούν σήμερα δεδομένης της πρόσφατης μεγάλης ανόδου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα