ΕΛ.ΠΕ.: Σύσταση γενικής διεύθυνσης διεθνών δραστηριοτήτων

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2004 12:11

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. τροποποιήθηκε το οργανόγραμμα της εταιρείας και ενσωματώθηκε στον ισχύοντα κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας αυτής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, συστήθηκε γενική διεύθυνση διεθνών δραστηριοτήτων (εμπορίας και διύλισης) με αντικείμενο τις επενδύσεις του ομίλου στο εξωτερικό. Η γενική διεύθυνση προγραμματισμού και διεθνών δραστηριοτήτων παύει να υφίσταται και η διεύθυνση επιχειρησιακού σχεδιασμού και ανάπτυξης του ομίλου υπάγεται απευθείας στον διευθύνοντα σύμβουλο.

Επίσης, συστήθηκαν η διεύθυνση Ι Χημικών και η διεύθυνση ηλεκτρικής ενέργειας, σε αντικατάσταση της γενικής διεύθυνσης χημικών και ενέργειας, όπως επίσης η διεύθυνση (αντί υπηρεσίας) υγιεινής, ασφάλειας και περιβάλλοντος του ομίλου.

Ως γενικός διευθυντής διεθνών δραστηριοτήτων τοποθετείται ο κ. Μ. Λ. Μυριάνθης και ως διευθυντής Ι οικονομικών υπηρεσιών ο κ. Ανδρέας Σιάμισιης. Επίσης, ο γενικός διευθυντής κ. Ζηνόβιος Ζηνοβιάδης τοποθετείται ως επικεφαλής της διεύθυνσης Ι χημικών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕ



Σχολιασμένα