Στις 5 Μαρτίου ανοίγει το online κατάστημα Zara

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 16:33
UPD:16:45
EPA/PACO CAMPOS

Από τις 5 Μαρτίου θα αρχίσει να υποδέχεται και διαδικτυακά τους πελάτες του στην Ελλάδα το Zara, καθώς μπαίνει από αύριο σε εφαρμογή το online κατάστημά του.

Το www.zara.com/gr θα προσφέρει στους online αγοραστές την πλήρη γκάμα εμπορευμάτων για γυναίκες, άντρες και παιδιά, η οποία υπάρχει και στα εμπορικά καταστήματα.

Τα προϊόντα που θα πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στα καταστήματα Zara, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε την παράδοση κατ' οίκον είτε την αποστολή των αγορών τους στο κατάστημα της επιλογής τους, απ' όπου και θα τα παραλάβουν.

Η εμπορική παρουσία της Zara στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1993 με ένα πρώτο κατάστημα στην Αθήνα. Σήμερα διαθέτει πάνω από 40 καταστήματα σε 30 πόλεις της Ελλάδας όπως, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ηράκλειο και Ρόδο.

Η Zara είναι μέλος του ομίλου Inditex, μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης μόδας με περισσότερα από 6200 καταστήματα σε 86 αγορές στις πέντε ηπείρους. Εκτός από την Zara, η Inditex έχει και επτά άλλες μάρκες μόδας: Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα