Invensys: Εντός των προβλέψεων τα κέρδη της

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2004 11:49

ΕΝΤΟΣ των προβλέψεων, θα διαμορφωθούν το δεύτερο εξάμηνο της χρήσης, τα καθαρά κέρδη της βρετανικής βιομηχανίας μηχανολογικού εξοπλισμού, Invensys Plc, η οποία αναχρηματοδότησε το χρέος των 2,7 δισ. λιρών Αγγλίας (4,8 δισ. δολ.), καθώς το σχέδιο αναδιάρθρωσής της αποδίδει.

Το τρίμηνο που έληξε τον Σεπτέμβριο, η Invensys εμφάνισε κέρδη ανάλογα των προβλέψεών της, σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει από την αγορά, την κυκλοφορία παρτίδας βαλβίδων αερίου, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις κουζίνες που λειτουργούν με αέριο, για λόγους ασφαλείας.

«Το οκτάμηνο μετά την ανακοίνωση του σχεδίου αναδιάρθωσης, η εταιρεία εμφανίζει σταθερή οικονομική ανάπτυξη», επισημαίνεται στην ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρεται ότι η εταιρεία θα επιτύχει και τους δύο στόχους για τα κέρδη της στο εξάμηνο αλλά και στο σύνολο της χρήσης.

Η μετοχή της κέρδιζε μισή πένα, ποσοστό 4,1%, φθάνοντας στις 12,75 πένες η μία και διαπραμγατεύθηκε στην ίδια τιμή, στις 8:12' π.μ. στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Συνολικά έχει υποχωρήσει μέσα στο έτος σε ποοστό της τάξης του 28%, με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή της αξία να φθάνει τα 725 εκατ. λίρες Αγγλίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα