Vivartia: Ανάπτυξη της αλυσίδας Goody’s στο Κόσοβο

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 14:21
UPD:14:27
EUROKINISSI

Στην υπογραφή συμφώνου με την εταιρεία Magna Food SH.P.K. για την ανάπτυξη της αλυσίδας Goody’s στo Κόσοβο προχώρησε ο όμιλος Όμιλος Goody’s - Everest της Vivartia.

Η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων Goody’s στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει τις πόρτες του μέχρι τον Μάιο του 2014.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία «έρχεται να ενδυναμώσει το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί με συνέπεια ο Όμιλος Εστίασης Goody’s - Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία».

«Η νέα αυτή συμφωνία για την παρουσία ελληνικών σημάτων στην αγορά του Κοσόβου μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και ενισχύει τη δυναμική παρουσία της Goody’s - Everest στο εξωτερικό. Η ελληνική επιχειρηματικότητα διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία τα εχέγγυα να ανταγωνιστεί με επιτυχία σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Κλάδου Εστίασης Θανάσης Παπανικολάου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Vivartia, Γιάννης Αρτινός, πρόσθεσε πως «η νέα αυτή συμφωνία προσθέτει άλλη μια χώρα παρουσίας για τα σήματα εστίασης του Ομίλου, ενώ μέσα από τα 10 νέα καταστήματα θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε 2 εκατομμύρια νέους καταναλωτές».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα