Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2004 16:49

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 01/11/2004, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Λατζιμά της πρώην Κοινότητας Πρίνου, του Δήμου Αρκαδίου του νομού Ρεθύμνης Κρήτης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με α) κεφαλαιοποίηση μέρους της διαφοράς από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και β) κεφαλαιοποίηση μέρους του υπολοίπου των κερδών εις νέο, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. 4. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης για την υπογραφή και επικύρωση του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης.

ΔΕΛΤΑ PROJECT Α.Β.Ε.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 03/11/2004, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Λεωφ. Ποσειδώνος 51, στο Μοσχάτο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση διαφοροποίησης και χρονικής απόκλισης ως προς τις επιμέρους χρήσεις των αντληθέντων και ιδίων κεφαλαίων του Επενδυτικού Σχεδίου (προγράμματος) της εταιρείας και επικύρωση αυτής. 2. Εγκριση Αναθεώρησης του Επενδυτικού Σχεδίου και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων. 3. Ειδική έγκριση συμβάσεων που θα καταρτισθούν μεταξύ της Εταιρείας και προσώπων του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920. 4. Λοιπά Θέματα και ανακοινώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα