Στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ το McArthurGlen Designer Outlet

Από την άνοιξη του 2015
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 15:28
UPD:15:33
WIKIMEDIA /Eviatar Bach

Το κέντρο θα γειτνιάζει με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ, το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Καναδά. 

Το πρώτο designer outlet στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να εγκαινιάσει ο όμιλος McArthurGlen, σε συνεργασία (joint venture) με το Vancouver Airport Authority. Το McArthurGlen Designer Outlet στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ, το οποίο θα έχει έκταση 35.000 τ.μ., θα ανοίξει τις πόρτες του την άνοιξη του 2015.

Το κέντρο θα διαμορφωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει 22.500 τ.μ. εμπορικών χώρων με τα πιο περιζήτητα πολυτελή designer και lifestyle brands της Β. Αμερικής και της Ευρώπης καθώς και εστιατόρια και καφέ, ενώ επιπλέον 12.500 τ.μ. θα παραδοθούν μόλις ολοκληρωθούν όλες οι φάσεις.

Το κέντρο θα γειτνιάζει με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ, το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Καναδά. Θα βρίσκεται, μάλιστα, δίπλα στο σταθμό του Templeton, που σημαίνει πως το κέντρο απέχει μόλις 3 λεπτά με το τρένο από το σταθμό του Διεθνούς Αεροδρομίου του Vancouver και 25 λεπτά από το κέντρο του Vancouver, ενώ βρίσκεται κοντά στην έξοδο της γέφυρας Arthur Laing, που ενώνει το Vancouver με το Richmond και το αεροδρόμιο.

«Το McArthurGlen στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ θα αποτελέσει έναν υψηλά διακεκριμένο, προορισμό για πολυτελείς αγορές στο Vancouver. Ήδη παρατηρούμε υψηλό ενδιαφέρον από γνωστά Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα fashion brands. Το Βανκούβερ προσφέρει μία εξαιρετική τοποθεσία, χαρακτηρίζεται από οικονομική ευρωστία και έχει μεγάλες τουριστικές δυνατότητες, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα δυνατό σύμμαχο στη συνεργασία μας με το Vancouver Airport Authority - όλα τα παραπάνω στοιχεία εγγυώνται την επιτυχία εγκαινίασης ενός νέου πολυτελούς εμπορικού κέντρου», δήλωσε η Joan Jove, Development Director τoυ ομίλου McArthurGlen για τη Β. Αμερική.

Ο Tony Gugliotta, Senior Vice President του Vancouver Airport Authority και Marketing and Business Development, ανέφερε από την πλευρά του πως «το συγκεκριμένο έργο επαναδυναμώνει το ρόλο του Διεθνούς Αεροδρομίου του Βανκούβερ στην οικονομική ανάπτυξη της Βρετανικής Κολομβίας και του Καναδά». Όπως είπε, όχι μόνο θα αυξήσει την ελκυστικότητα της περιοχής για τους ταξιδιώτες και θα δημιουργήσει περίπου 1.000  θέσεις εργασίας, αλλά παράλληλα θα προσφέρει στο αεροδρόμιο μία εναλλακτική πηγή εσόδων που θα επιτρέψει να συνεχιστεί η ανάπτυξη του YVR, καθιστώντας το μία κορυφαία παγκόσμια πύλη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα