Νηολόγηση πλοίων στο ελληνικό νηολόγιο

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2004 12:52
UPD:13:17

Tη γαλανόλευκη ύψωσαν τα Φ/Γ εμπορευματοκιβωτίων πλοία «Μαερσκ Μανδράκι», 52.191 κ.ο.χ., πλοιοκτησίας «Marathos Shipping INC, και «Μαερσκ Μύκονος», 52.191 κ.ο.χ..

Σχετική αίτηση είχε υποβάλει στο ΥΕΝ η ενδιαφερόμενη εταιρεία, πλοιοκτησίας Bullow Investments INC με διαχειρίστρια εταιρεία και για τα δύο πλοία στην Ελλάδα την Costamare Shipping Company S.A. και εκπρόσωπο τον κ. Βασίλειο Κωνσταντακόπουλο.

Την ελληνική σημαία ύψωσε, μετά από αίτηση που υπέβαλε στο ΥΕΝ η ενδιαφερόμενη εταιρεία, και το Φ/Γ πλοίο «Αθηνα Ζαφειράκης», 38.727 κ.ο.χ., πλοιοκτησίας «Immortality Shipping CO. LTD.» με διαχειρίστρια εταιρεία στην Ελλάδα τη "Σ. Λιβανός Ελλάς Ναυτιλιακή & Πρακτοριακή Α.Ε.» και εκπρόσωπο τον κ. Γεώργιο Σ. Λιβανό.

Επιπρόσθετα, στο ελληνικό νηολόγιο εντάχθηκαν το ναυπηγούμενο Φ/Γ πλοίο «Παϊονίερ», 87.050 κ.ο.χ. πλοιοκτησίας «Cavalier Shipping Corp.» με διαχειρίστρια εταιρεία στην Ελλάδα την «Anangel Maritime Services INC» και εκπρόσωπο τον κ. Ιωάννη Αγγελικούση, καθώς και το Φ/Γ πλοίο «Μαριμπέλλα», 39.750 κ.ο.χ., πλοιοκτησίας «Afxisia Shipping INC» με διαχειρίστρια εταιρεία στην Ελλάδα την «Chandris (Hellas) INC» και εκπρόσωπους τους κ.κ. Ιωάννη και Μιχαήλ Χανδρή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα