Δράσεις του υπουργείου Τουρισμού για τη στήριξη της Κεφαλονιάς

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 18:19
UPD:18:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΪΟΓΛΟΥ

«Η Κεφαλονιά είναι ένας παγκόσμιος, δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Η οικονομική ζωή του νησιού εξαρτάται άμεσα από τον τουρισμό», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού.

Η ανάπτυξη ειδικών πολιτικών επικοινωνίας για την στήριξη της εικόνας της Κεφαλονιάς, η αξιοποίηση του Ίντερνετ, καθώς και η προβολή του νησιού σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού περιλαμβάνονται στις δράσεις που παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε σύσκεψη στο δημαρχείο Αργοστολίου για την στήριξη του σεισμόπληκτου νησιού.

Άλλες δράσεις που θα αναπτυχθούν για τον σκοπό αυτό είναι η πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την Κεφαλονιά από τα γραφεία εξωτερικού και η επαφή με αυτά για την ενημέρωση δημοσιογράφων και τουριστικών παραγόντων σχετικά με την πραγματική εικόνα του νησιού.

«Η Κεφαλονιά είναι ένας παγκόσμιος, δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Η οικονομική ζωή του νησιού εξαρτάται άμεσα από τον τουρισμό. Για αυτό και κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαφυλάξουμε το κύρος και την εικόνα του νησιού» δήλωσε η υπουργός.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γγ του υπουργείου Τουρισμού, Αν. Λιάσκος, ο γγ του ΕΟΤ, Π. Λειβαδάς, ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, Β. Κεκάτος, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς, Σπ. Γαλιατσάτος και τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα