Χ.Α. - Αποφάσεις

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2004 18:34

To Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της κάτωθι εισηγμένης εταιρίας :

· «ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε:

Η εταιρία «ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας :

· 8.185.375 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων κατόχων κοινών μετοχών και τιμή διάθεσης 0,60 €, με αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή ανά 3 παλαιές κοινές μετοχές (1ν/3π)

· 3.274.115 νέες προνομιούχες ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών και τιμή διάθεσης 0,50 €, με αναλογία 1 νέα προνομιούχο ονομαστική μετοχή ανά 3 παλαιές προνομιούχες μετοχές (1ν/3π)

Σύμφωνα με το άρθρο 317 του Κανονισμού του Χ.Α. η τιμή έκδοσης κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης θα πρέπει να είναι κατώτερη της χρηματιστηριακής τιμής. Η εταιρεία είχε εισαχθεί στις 23/3/01 σε καθεστώς επιτήρησης και ως εκ τούτου διαπραγματεύεται σήμερα στο μοντέλο Διαπραγμάτευσης με Δημοπρασίες.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση :

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 2.191.192 προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.» με δικαίωμα ψήφου που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ονομαστικών προνομιούχων μετοχών χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Επίσης , το Δ.Σ. αποφάσισε , κατ΄εφαρμογή του άρθρου 110, εδάφιο Β του Κανονισμού Λειτουργίας του ΧΑ το οποίο αναφέρεται στην ανακοίνωση γεγονότων που δημιουργούν σοβαρές αμφιβολίες ή αβεβαιότητες ως προς τη δυνατότητα εταιρίας να συνεχίσει ομαλά την επιχειρηματική της δραστηριότητα να θέσει από την Παρασκευή 22/10/04 τις μετοχές της εταιρίας ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. στο μοντέλο διαπραγμάτευσης με «Δημοπρασίες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα