Στην Ελλάδα η επόμενη συνάντηση της Credea

Ορίστηκε για τις 29 Μαΐου
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 10:54
UPD:11:00
Shutterstock

Στις 29 Μαΐου, στην Ελλάδα, θα γίνει η επόμενη συνάντηση των μελών της Διεθνούς Ένωσης Μεσιτών Πιστώσεων Credea.

Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης της Ένωσης, μετά από πρόταση του Νίκου Κατσιμπέρη, η εταιρεία του οποίου, Nak Katsiberis Insurance Brokers LTD, είναι το μοναδικό από την Ελλάδα μέλος της Credea.

Στη συνάντηση αναμένεται να συμμετάσχουν μεσίτες πιστώσεων από όλο τον κόσμο, κάποιοι από τους οποίους δραστηριοποιούνται στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως.

Σε οικονομική ανάλυση που εκπόνησε η Euler Hermes UK και η οποία αφορούσε τόσο τις προηγμένες οικονομίες, όσο και τις αναδυόμενες αγορές, με έμφαση στην Ευρωζώνη, την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, διαπιστώνεται συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά τις οικονομικές προοπτικές, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ευρωζώνη, παρόλο που οι κίνδυνοι παραμένουν, αλλά και διαφαινόμενη επέκταση της δραστηριότητας για πρώτη φορά τα τελευταία 2 χρόνια, γεγονός που οφείλεται στο αυξανόμενο επίπεδο και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η βιομηχανία.

Σημειώνεται ότι η Credea διατηρεί πάνω από 1.500 πελάτες σε όλο τον κόσμο, με παραγωγή ασφαλίστρων που υπερβαίνουν τα 75 δισ. ευρώ, ενώ τα μέλη της εξασφαλίζουν αναγνώριση τόσο από τους underwriters, όσο και από ίσχυες ασφαλιστικές εταιρείες στον τομέα των πιστώσεων, όπως οι Atradius, Euler Hermes και Coface.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα