European Business Awards: Η Onex στους 10 φιναλίστ για τον καλύτερο ευρωπαίο επιχειρηματία

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 19:18
UPD:19:22
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Onex, Πάνος Ξενοκώστας (φωτογραφία αρχείου).

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Onex, Πάνος Ξενοκώστας, διακρίθηκε ανάμεσα στους 10 καλύτερους ευρωπαίους επιχειρηματίες του διαγωνισμού European Business Awards.

Επίσης, η εταιρεία επελέγη μεταξύ των 100 καλύτερων επιχειρήσεων της Ευρώπης, λαμβάνοντας τον τίτλο «Ruban d’Honneur recipients».

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Μάιο.

Οι 100 ευρωπαϊκές εταιρείες «Ruban d’Honneur recipients» επελέγησαν ανάμεσα σε 375 «Εθνικούς Πρωταθλητές» από συνολικά 15.000 επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης από Ευρωπαίους κριτές, εκπροσώπους της επιχειρηματικής, πολιτικής, ακαδημαϊκής ελίτ κοκ.

 Ο Jean Stephens, CEO της RSM International, του 7ου μεγαλύτερου δικτύου ορκωτών ελεγκτών-λογιστών και βασικού χορηγού των βραβείων, δήλωσε ότι  «ως ένας από τους 100 Ruban d'Honneur recipients, η Onex αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα το οποίο αντανακλά την ευρωπαϊκή επιχειρηματική επιτυχία. Ευχόμαστε στην Onex, καλή επιτυχία, και σε αυτή την τελευταία αλλά κρίσιμη δοκιμασία και ανυπομονούμε για την τελική ανακοίνωση των νικητών στην φαντασμαγορική εκδήλωση απονομής που θα γίνει στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου 2014».

 Ο κ. Ξενοκώστας, από την Νέα Υόρκη, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που διακριθήκαμε με τον τίτλο του “Ruban d’Honneur recipients” και φτάσαμε στο τελικό στάδιο των βραβείων, εκπροσωπώντας την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα. Την Ελλάδα που οραματίζεται και την νέα Γενιά των σκληρά εργαζομένων Ελλήνων. Τα βραβεία αυτά αποτελούν ύψιστη καταξίωση και διάκριση καθώς αναδεικνύουν τις πιο ισχυρές εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη, ως εκ τούτου ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά στους κριτές του επόμενου και τελικού σταδίου πώς η Onex καταφέρνει να αναζητά και να προκαλεί την επιτυχία». 

Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards δήλωσε ότι «οι κριτές μας έχουν εντυπωσιαστεί από το φετινό ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Η Onex δικαιούται την καλύτερη δυνατή επιτυχία σε αυτόν τον έντονα ανταγωνιστικό τελικό γύρο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα